"Den gamle Brugs" kommer til Lynge fredag den 20. og lørdag den 21. maj 2016.

 

FDB/COOP fejrer i år 150 års jubilæumsfest med mange forskellige aktiviteter i alle organisationens butik­ker. Således også i SuperBrugsen Lynge-Uggeløse, hvor vi tog forskud på festlighederne ved - på general­forsamlingen den 28. april 2016 - at vise en lille videofilm for de 330 deltagende medlemmer.

 

Videoen handlede om, hvorledes pastor Hans Chr. Sonne for netop 150 års siden stiftede den første brugsforening i Thisted, og hvorledes det hele så bare voksede til det, vi i dag kender som fødevaregiganten COOP.

 

Lørdag den 7. maj 2016 forsatte Jubilæumsaktiviteterne, da 150 medlemmer af SuperBrugsen Lynge-Ug­geløse besøgte Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk, og med egne øjne så, hvorledes brugsforeningen blev til, og hvad man havde at gøre med i ”de gode gamle dage”. Det blev en meget fornøjelig tur i det mest pragtfulde forårsvejr.

 

I SuperBrugsen Lynge-Uggeløse fortsætter jubilæums-festlighederne med "Den gamle Brugs", der kommer på besøg fredag den 20. maj og lørdag den 21. maj 2016. Her kan alle opleve fortiden lysle­vende, da den mobile brugs er en tro kopi af en gammel brugsforening. Butikken betjenes af forhenværende brugsmænd, der med glæde ekspederer alle, der besøger butikken. De fortæller endda også gerne en historie fra "de gode gamle dage".

 

Og så sælger de blandt andet gammeldags bolcher, kandis, lakridsrødder, slikpinde, Richs kaffeerstatning, the, honning, sukkertoppe, kurve, børster med mere. Så der er rig mulighed for at gøre en god handel. Det er dog ikke til gamle priser som for 150 år siden – desværre.

 

Alle er meget velkomne – det gælder også institutioner, skoler og alderdomshjem!!

 

Kom og gør en god handel.

 

 

 

SuperBrugsen • Lynge Bytorv 17 • 3540 Lynge •

Åbningstider butik: Mandag - Søndag: 08.00 - 20.00 • Åbningstider kiosk og bager: Mandag - Søndag: 07.00-20.00